Taurus Corporate Finance

Specialist in fusies, overname & waardering MKB

Over ons

Taurus Corporate Finance is dé specialist voor bedrijfsovernames, -financieringen en -waarderingen. We onderscheiden ons door de combinatie van expertise en uitgebreide ervaring in het MKB segment op de bovenstaande vlakken van corporate finance.

De beste deal is voor elke ondernemer verschillend. Vandaar dat wij ruim de tijd nemen om uw wensen te inventariseren. Hoe hoog schat u de waarde van uw onderneming in en welke potentiële kopers heeft u voor ogen? Hoe lang wilt u nog werkzaam blijven en bent u bereid de koper te financieren? Vanuit een met u samengesteld profiel gaan wij op zoek naar potentiele kopers en vanuit onze expertise en vanuit ons netwerk zullen wij kopers benaderen. Vervolgens zal onze ervaring en creativiteit ertoe leiden dat u een deal sluit waar u tevreden over bent. Dat noemen wij ‘de beste deal”!

In-house zijn diverse disciplines beschikbaar, zoals een jurist en fiscalist, waardoor ook in de voorbereiding en afronding van trajecten een efficiënte route kan worden uitgestippeld.

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2010
Aantal adviseurs:
8
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Juridisch Advies, Zakelijke mediation trajecten, Netwerk met investeerders

Algemene gegevens

Taurus Corporate Finance
E-mail ons

Referenties

Boa Recycling Systems B.V.
Verkoop
01-02-2019
Industrie & productie
Ter Linden Transport B.V.
Financiering
01-02-2019
Automotive, transport & logistiek
Gam Bakker
Financiering
01-11-2018
Automotive, transport & logistiek

Aangesloten bij Brookz sinds July 29, 2011

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
2
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
6
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen