Thuis Partners Advocaten

Welkom, partner.

Juridische vraagstukken worden steeds complexer. Specialistische kennis is harder nodig dan ooit. Maar wat heeft u aan die kennis, als het advies dat u krijgt zo wollig is en zoveel opties heeft, dat u onmogelijk kunt kiezen? Bij Thuis Partners geloven wij niet in sturen op alle mogelijke varianten. Wij geloven in een helder, doortastend advies van een advocaat op wie u kunt vertrouwen. Wij geloven in knopen doorhakken.

Wij heten niet voor niets Thuis Partners. Want ú bent die Partner. Bij een kantoor waar u zich Thuis voelt. Onze Limburgse wortels zorgen voor een open en persoonlijke benadering. Daardoor ontstaat een duurzame vertrouwensrelatie en kunnen wij u deskundig én begrijpelijk adviseren. Wij zijn er voor u en gaan voor uw belangen.

We verdiepen ons in uw business en houden u actief op de hoogte van voor u relevante ontwikkelingen. Maar we zijn ook uw sparringpartner in risicobeheersing en conflicthantering. En zorgen ervoor dat u zaken beter en slimmer kunt regelen.

We richten ons voornamelijk op middelgrote tot grote ondernemingen, overheden en organisaties, vaak met meerdere vestigingen. Onze specialisten zijn bovendien gewend om ‘grenzeloos’ te opereren: hun kennis toe te passen voor internationale organisaties en in multidisciplinair verband.

We helpen u graag persoonlijk, vertrouwd, doordacht én doortastend. Zo ontzorgen wij u en leveren wij meerwaarde.

Contactpersonen

Thuis Partners Advocaten
  • Tempsplein 21

    6411 ET Heerlen