YES Corporate Finance - Jan Dohmen

Beschrijving

YES Corporate Finance heeft Transports Vervaeke N.V., (“Vervaeke”) uit Zellik (België) succesvol begeleid bij de overname/aankoop van de Beheer-, Transport- en Exploitatiemaatschappij Jan Dohmen B.V. (“Jan Dohmen”). Het huidige management verkoopt haar aandelen en zal aanblijven na de transactie.

Jan Dohmen
Jan Dohmen (www.jandohmenbv.com) is een tankcontainerspecialist opgericht in 1912. Het hoofdkantoor is gevestigd in Herkenbosch, provincie Limburg. De onderneming heeft ca. 70 medewerkers in dienst. De onderneming is een belangrijke Europese transportonderneming en logistieke dienstverlener in vloeibare chemicaliën en gassen (ADR). De onderneming heeft een omzet van circa € 20 mln.

Vervaeke
Vervaeke (www.vervaeke.com) is marktleider in de Benelux in tanktransport binnen de chemische- en petroleumsector (ADR). De onderneming is opgericht in 1935 en gevestigd in Zellik nabij Brussel. De Vervaeke groep groeit na deze overname naar een omzet van meer dan € 140 mln met een wagenpark bestaande uit 750 trekkers, meer dan 1.000 tankopleggers, met 750 tankcontainers en 950 medewerkers.

YES CF heeft Vervaeke begeleid bij alle aspecten van de overname inclusief de overname financiering. Voor meer informatie, zie de link: www.yescf.nl

YES Corporate Finance
  • Blaak 34

    3011 TA Rotterdam

  • + toon alle adressen

  • Hooghiemstraplein 82

    3514 AX Utrecht