Productiebedrijf, groothandel of combinatie

Een productiebedrijf, groothandel, of combinatie in natuurlijke of biologische producten. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#21370

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Er wordt gezocht naar een productiebedrijf, groothandel, of combinatie in natuurlijke of biologische producten.

Profiel koper
De zoekende ondernemer is algemeen directeur van een werkmaatschappij van een groot internationaal opererend productiebedrijf in de foodsector. Daarnaast heeft hij ervaring met (internationaal) accountmanagement; Business development.

Ondernemersprofiel
Nuchtere, resultaatgerichte en betrokken ondernemer. Teamplayer. Weet het beste uit mensen te halen. Uit ondernemersfamilie. 

Toegevoegde waarde
Kracht van kandidaat zit in sterke combinatie van nationale en internationale saleservaring en aansturing, stroomlijning en winstgevende uitbouw van operaties. In staat complexe bedrijfsoperaties aan te sturen in de foodsector. Ervaring met implementatie van geautomatiseerde handling en robottechniek. Zowel ervaring met merkproducten als private label.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.