IT-detacheringsbedrijf voor buy-and-build

Eventueel eigen opleidings- en recruitmentmogelijkheden
IT-detacheerder zoekt ondernemingen ter overname voor Buy-and-Build strategie. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 2.000.000
tot: € 6.000.000

WINST

van: € 200.000
tot: € 1.000.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30500

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Voor de buy-and-build-strategie wordt gezocht naar bedrijven gericht op het detacheren van IT-professionals aan overheidsinstanties en grote commerciële bedrijven. Daarbij is het een toegevoegde waarde wanneer het bedrijf eigen opleidings- en recruitmentmogelijkheden heeft om zodoende de groep te kunnen versterken. Specifiek wordt er gezocht naar detacheringsbedrijven van +/- 15 softwareontwikkelaars met de volgende achtergronden:

  • Java developers
  • .NET developers
  • Python developers
  • Front-end developers (Angular, React, etc.)

Bijzonderheden
De ondernemingen moeten gevestigd zijn in Nederland en dienen bij te dragen aan de landelijke dekking die middels de buy-and-Build wordt nagestreefd. Door de toenemende schaalgrootte zal het makkelijker worden om tenders binnen te halen en sterk te groeien in omzet en omvang. Het doel is om binnen een tijdsbestek van ca. 6 jaar een gezonde stabiele groep met meer dan 250 betrokken medewerkers met een heldere organisatiestructuur te hebben opgebouwd.

Transactiestructuur
De blijvende aanwezigheid van een solide directie met een commerciële functie (post-deal) is een pré. In de transactiestructuur zal er ruimte zijn voor een doorrol van de huidige DGA en/of inkoop van management teamleden.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!