Vanaf 5 FTE met B2B-klanten

Gezocht wordt een marketingcommunicatie adviesbureau met groeiambitie, B2B-klanten en vanaf 5 FTE. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30275

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een Nederlands marketingcommunicatie-adviesbureau. Een business-to-business onderneming die zich richt op het grotere MKB, met een eigen marketingafdeling heeft de voorkeur. De onderneming weet goed in te spelen op de wensen van haar klanten door creatieve oplossingen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Een consultancybureau dat advies geeft op het gebied van marketingstrategieën en campagnes. De gezochte onderneming heeft een open no-nonsense cultuur. De klant staat open voor samenwerking met partijen die groeiambitie heeft in het hogere segment.

Medewerkers
Aantal personeelsleden is niet doorslaggevend, maar minimale bezetting is 5 FTE.

Omzet
De gezochte onderneming is financieel gezond en beschikt over een stabiele klantportefeuille. De ondernemer staat open voor zowel goed renderende ondernemingen, als ondernemingen met nauwelijks rendement.

Transactie
Het overnemen van de gehele onderneming in de vorm van een aandelen- of activa/passiva-transactie geniet de voorkeur. Een gefaseerde overname is bespreekbaar. Naast een volledige bedrijfsovername, is ook een strategisch partnerschap bespreekbaar. De koper is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.