NPRM NV zoekt overname in dierenvoeding en aanverwante artikelen

NPRM NV is genoteerd op NXChange Amsterdam
NPRM NV zoekt te koop gevraagde bedrijven of bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 25.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Agri & food
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30851

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

NPRM NV zoekt te koop gevraagde bedrijven of bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal. De partij heeft ruime liquiditeit en een beursnotering, maar vooral de ambities om uw bedrijf verder te laten groeien.

Markt
In de markt van dierverzorging in Nederland gaat circa 2 miljard euro om, waarvan circa 1 miljard in dierbenodigdheden en voeding en circa 0,5 miljard via de ruim 1200 dierenartspraktijken die Nederland rijk is. De jaarlijkse onderhoudskosten van een hond of kat liggen boven de 500 euro, en ook voor een knaagdier of vogel kunnen deze kosten nog honderden euro’s per jaar bedragen.

Lokale dienstverleners
Veel lokale dienstverleners zijn vanuit passie voor de dieren begonnen en samenwerkingsverbanden hebben een kleinschalig karakter. Er is zeker media-aandacht voor dierverzorging, maar verspreid over diverse producenten. Er zijn diverse brancheverenigingen die in meer of mindere mate samenwerken. Er is een beperkt aantal grotere internationale spelers op het gebied van farmacie en voeding.

Onderscheidend
In deze markt wil NPRM een onderscheidende rol gaan spelen, en een veelheid van diensten bij elkaar brengen. Met een duidelijke filosofie en een helder businessplan zijn de spelers achter NPRM vorig jaar begonnen met het bijeenbrengen van activiteiten en met een lean marktbenadering, waarbij nieuwe plannen direct kleinschalig getoetst worden om ze vervolgens uit te bouwen. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!