Actief in bouw, recycling, industrie, food en productie

Allround uitzendbureau ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.200.000

EBITDA

EBITDA € 125.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30408

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming betreft een allround uitzendbureau. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in uitzendkrachten met uitvoerende beroepen en is voornamelijk actief in de sectoren: bouw, recycling, industrie, food en productie. Men levert zowel Nederlandse als buitenlandse uitzendkrachten.

Organisatie
De dagelijkse leiding van de organisatie is in handen van de huidige DGA en daarnaast bestaat het team uit ca. 3 ervaren medewerkers. De organisatie heeft circa 50 - 100 uitzendkrachten in dienst.

Locatie 
De organisatie is gevestigd in Zuid/Oost-Nederland in een huurpand en heeft een groot en trouw klantenbestand. 

Reden van verkoop
De DGA kent geen directe opvolging en zoekt een (strategische) partij die de groei- en ontwikkelingskansen van zijn onderneming verder kan benutten. 

Beoogde transactiestructuur
De beoogde transactiestructuur is een overdracht van 100% van de aandelen. Om tot een zorgvuldige overdracht c.q. integratie van de activiteiten te komen, is de ondernemer (indien gewenst) bereid om na overdracht voor een nader te bepalen periode aan te blijven.

Profiel koper
De onderneming biedt uitstekende perspectieven ter uitbreiding en realisatie van schaalvoordelen voor een bestaande partij in de branche. Daarnaast kan het profiel interessant zijn voor een MBI-kandidaat met kennis en ervaring van de branche.

Procedure
Een uitgebreider anoniem profiel is beschikbaar. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst kan een informatiememorandum worden gedeeld.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.