Bar en bistro

Gelegen in het centrum van Zwolle


Beschrijving

Deze bar en bistro is gelegen in het centrum van Zwolle. Er wordt zowel lunch als diner geserveerd en op het grote terras is het heerlijk vertoeven met één van de vele aangeboden speciaalbieren. Op de eerste verdieping is een zaal aanwezig, welke ingezet kan worden bij besloten bijeenkomsten of vergaderingen.

Exploitatie
De exploitatie wordt gevoerd in 2 historische panden, welke rond 1790 gebouwd zijn. De panden zijn echter in 2007 ingrijpend verbouwd en geschikt gemaakt voor het exploiteren van een horecabedrijf. Beide panden worden gehuurd en verkeren in goede staat van onderhoud. De exploitatie wordt gevoerd in 2 huurpanden. Voor beide panden is een aparte huurovereenkomst opgesteld. Het betreft een onderhuur contract. Grolsch is tussenhuurder.

Vraagprijs
Bedrijfsexploitatie € 49.500, bestaande uit inventaris, handelsnaam, goodwill en website.

Huurprijs
De huurprijs van het bedrijfspand bedraagt € 155.028. Het gehuurde omvat tevens 4 bovengelegen appartementen. De appartementen genereren een huuropbrengst van € 31.200 per jaar. De netto huurprijs voor het horecabedrijfsgedeelte betreft derhalve afgerond € 124.000 per jaar.

Aantal Fte

2-5

Regio

Oost Nederland

Sector

Horeca, toerisme & recreatie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29310

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!