Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Beautycenter

Luxe schoonheidsbehandelingen


Beschrijving

Deze beautysalon is in 2017 geopend in het centrum van een middelgrote stad in Gelderland. De salon is als franchise onderneming gekoppeld aan een grotere landelijke keten. De bedrijfsruimte die wordt gehuurd heeft een oppervlakte van ongeveer 200 m².

Bijzonderheden
De vestiging heeft een breed aanbod in schoonheidsbehandelingen. Klanten kunnen terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, kappers, manicure, zonnebanken en ook is er een cosmetisch arts die behandelingen uitvoert in de twee luxe behandelkamers. Ook worden er luxe schoonheidsproducten verkocht.

Potentie
Ondanks dat de salon nog maar kort is geopend wordt er een stabiele omzet gedraaid van ongeveer € 10.000 per maand. De onderneming heeft potentie om verder te groeien, zeker wanneer alle werkplekken aan ZZP’ers kunnen worden verhuurd en de salon nog meer naamsbekendheid heeft gekregen.

Reden verkoop
Door persoonlijke omstandigheden van de huidige eigenaar wordt de salon volledig verkocht. In overleg zou de huidige eigenaar in loondienst in de salon kunnen blijven werken.

Vervolgprocedure
Nadat de geïnteresseerde een geheimhoudingsverklaring heeft getekend, zal nadere informatie worden verstrekt via een informatiememorandum.

Omzet
€ 100,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
Agri & food, Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24036
Rechtsvorm
B.V.