Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Cryptocurrency aanbieder

Met fysieke Bitcoin ATM locaties voor aan- en verkoop van bitcoins


Beschrijving

Het cryptobedrijf bestaat iets langer dan 1,5 jaar en heeft een sterke groei meegemaakt sinds de start van het bedrijf. Het bedrijf heeft verschillende locaties in het westen van het land waar klanten 7 dagen per week Bitcoins en andere virtuele munten kunnen kopen of verkopen.

Bijzonderheden
Het bedrijf heeft goed ingezet op promotie en marketing, waardoor er naast vaste klanten ook elke maand veel nieuwe klanten bij komen en het bedrijf inmiddels een sterke naamsbekendheid heeft. Het bedrijf heeft een goede winst en heeft veel groeipotentie.

Locaties
Het bedrijf beschikt over een aantal zuilen waar klanten Bitcoins en andere virtuele munten kunnen kopen en verkopen. Deze zuilen zijn geplaatst op gunstige locaties en kunnen hier tegen een huurprijs van de eigenaar van de locatie staan. Deze locaties worden gepromoot en hebben een gezonde dagelijkse aanloop van klanten en transacties.

Geen koersrisico
Het bedrijf is een tussenpersoon voor de aan- en verkoop van Bitcoins en andere cryptocurrencies. Het bedrijf loopt dus geen koersrisico en verliest dus geen geld wanneer de koers omlaag gaat.

Mederwerkers
Het bedrijf wordt op dit moment gerund door 1 persoon, maar wanneer het bedrijf verder gaat uitbreiden zal hier wel verandering in moeten komen.

Reden verkoop
De eigenaar verkoopt het bedrijf met enige pijn in zijn hart, maar wil zich gaan richten op andere activiteiten waardoor er geen tijd meer is voor het runnen van een bedrijf.

Meer informatie?
Bij serieuze interesse kan de verkopende partij u verkoopmemorandum toesturen.