Zoekt investering van 100.000 euro

Start-up is een vernieuwend digitaal platform waar interactieve kennisdeling centraal staat. Neem contact op via brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Participatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29879

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf is een vernieuwend digitaal platform waar interactieve kennisdeling centraal staat. De integratie van het interactieve aspect binnen kennisdeling biedt mogelijkheden die op de 'bekende' platformen niet aanwezig zijn.

Bijzonderheden
Het unieke aspect is dat er voor iedere hulpvraag een interactief gepersonaliseerd antwoord gegeven wordt. Door de directe koppeling van vraag en aanbod is het platform de oplossing voor bedrijven, instituten en particulieren.

Verdienmodel
De onderneming faciliteert online intermenselijke dienstverlening middels het koppelen van gebruikers via het platform. Het platform is gebouwd om vragende gebruikers en aanbieders direct samen te brengen. De aanbieder biedt specifieke content aan, gericht op de hulpvraag van de vragende gebruiker. De vragende gebruiker is in staat om de content af te nemen als interactieve dienst. Het bedrijf faciliteert het volledige proces waarin alle partijen bediend worden. Het verdienmodel is een commissie van de totale kosten per interactieve dienst. De aanbieder kan middels “pay per view”, “pay per minute” of een combinatie zijn 'kosten' instellen voorafgaand aan de interactieve dienst. 

Het platform
Het platform is volledig modulair opgebouwd en draait 24/7 in de cloud. Het platform is wereldwijd toegankelijk via het internet en voor alle huidige en toekomstige devices geschikt. De onderneming staat voor duurzaamheid, laagdrempelige kennisdeling en innovatief ondernemen.

Investering
De eerste stap is het ontwikkelen van een prototype dat de essentiële functionaliteit van het platform omvat. Dit prototype zal in een niche markt worden uitgezet om ervaringen op te doen, zowel voor de toekomstige vragers, aanbieders, als de onderneming zelf. Deze ervaringen worden gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het platform. De initiële investering die hiervoor wordt gevraagd bedraagt € 100.000. Vanaf april 2023 is er een positief operationeel resultaat te zien vanuit de exploitatie. De financiering is benodigd voor investeringen, aanloopkosten tot nationale launch en dekking van het liquiditeitstekort.

Team
Achter de startup staat een ervaren en gedreven team van drie heren. De oprichter heeft een academische achtergrond in sport en gezondheidszorg. Het coachen van mensen ten behoeven van autonomie is zijn passie. De Marketing en Sales verantwoordelijke is een veteraan in de wereld van marketing en is betrokken geweest bij meerdere startups. De Project manager/CTO is een bevlogen internationale ondernemer. Hij heeft onder andere advies en managementtaken verricht bij diverse kleine en grote bedrijven/overheden en hiermee een breed netwerk opgebouwd.

Aangeboden belang
Met behulp van een financiering, dan wel verkoop van aandelenbelang, kan de route naar de markt voor deze start-up worden bekostigd. Het aangeboden aandelenbelang is in overleg.

Huidige financiering
De oprichters hebben in totaal € 45.000 aan eigen kapitaal ingebracht in de onderneming. Daarnaast is er ook al belangeloos € 50.000 geïnvesteerd door een investeerder. 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.