Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Catering op locatie en verhuurmogelijkheden

In chocolade, ijs en desserts


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een cateringbedrijf in chocolade, ijs en desserts. In de afgelopen jaren is de verkopende partij als startend ondernemer met veel concepten op andere vlakken dan catering bezig geweest, maar in 2019 werd duidelijk dat hij geen tijd meer heeft voor zijn cateringsbedrijven. Dat is zonde want er is nog veel meer uit te halen. Tevens is er budget nodig om de concepten verder uit te breiden.

Bijzonderheden
In 2017 en 2018 zijn goede omzetcijfers gedraaid met uitzicht op heel veel verbeteringen (potentie). Per maand komen er gemiddeld 17 offerte aanvragen binnen. Deze aanvragen zijn door middel van advertenties nog te verhogen, hierbij kan de huidige eigenaar de nieuwe eigenaar eventueel helpen om dit te realiseren. In de afgelopen jaren zijn er slechts enkele opdrachten per maand gereden. Een nieuwe eigenaar die zich full time met de onderneming bezig houdt kan veel meer offertes tot opdrachten converteren.

Website
De offerte aanvragen komen organisch binnen door middel van een sterke website die in 2013 al online is gebracht. De website is in 2017 volledig vernieuwd in een modern jasje. In totaal zitten bij de aankoop 3 websites waarop offertes binnen kunnen komen. Een van de websites heeft een gemiddeld klantcijfer van 9,2. Deze reviews zijn verzameld bij een derde partij. Contract loopt nog tot augustus 2020 en is betaald.

Website chocolade catering
Met dit cateringsconcept draai je op locatie een chocolade buffet voor gasten. Feesten als trouwerijen, zakelijk, beurzen etc. Klanten zijn zowel zakelijk als particulier. Alle apparatuur is inbegrepen bij de verkoop.

Website ijs catering
Met dit cateringsconcept draai je op feesten en partijen verse schep ijsjes. De ijsjes worden ter plekke gemaakt, live cooking. Klanten zijn zowel zakelijk als particulier. Alle apparatuur is inbegrepen bij de verkoop.

Website desserts
Met dit concept draai je een toetjes buffet voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Met deze website is een koppeling gemaakt met het ijs en de chocolade. Tevens is er een mogelijkheid tot popcorn aan te bieden. Het popcornautomaat zit er bij en is nog nooit gebruikt. Door tijdgebrek is dit concept nog nooit aangeboden maar de website is wel klaar om in gebruik te nemen.

Wat zit er bij de aankoop:

  • 3 complete websites waarvan 2 omzet en winst genereren
  • 1 jaar webhosting zodat u niet hoeft na te denken over website beheer
  • Apparatuur (9 machines), servies, opbergmogelijkheden en transport kisten
  • Hulp bij het opzetten mits redelijk in tijdsbestek

Meer informatie
Interesse, graag vertel de huidige eigenaar u meer in een gesprek of via een bericht. Neem contact met hem op door een reactie te plaatsen. 

Omzet
€ 28,000
Winst
€ 21,800
Aantal FTE
1
Regio
Nederland
Sector
Agri & food, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27707
Rechtsvorm
Eenmanszaak