Gawalo-installatiebedrijf

In de regio Den Haag - Rotterdam - Leiden
Gawalo installatiebedrijf in de regio Den Haag - Rotterdam ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 712.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30515

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een installatiebedrijf dat is gevestigd in de regio Den Haag - Rotterdam. De onderneming houdt zich bezig met installatiewerkzaamheden op het gebied van verwarming en sanitair. Naast de traditionele warmtetechniek werkzaamheden zoals onderhoud aan en plaatsen van CV-ketels, is de onderneming ook actief in dakwerk- en zinkoplossingen, plaatsen van sanitair en verduurzaming van warmteoplossingen.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een lange staat van dienst en heeft een vast en stabiel klantenbestand. Men is actief op zakelijke en particuliere markt in de driehoek Den Haag - Rotterdam - Leiden.

Interne organisatie
Naast de ondernemer zijn er drie monteurs in dienst. Ook is een personeelslid op kantoor verantwoordelijk voor planning en administratie.

Financiële gegevens
De onderneming heeft in 2019 een omzet gerealiseerd van circa EUR 712.000. De genormaliseerde EBITDA-marge is daarbij circa 11%. De onderneming heeft beperkt last gehad van de gevolgen van COVID-19. De onderneming heeft beperkt gebruik gemaakt van NOW 1.0 en hoefde geen gebruik te maken van NOW 2.0.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer raakt op leeftijd en wil meer tijd gaan besteden aan andere activiteiten. Uiteraard is de ondernemer bereid om na overdracht gedurende een vooraf bepaalde periode betrokken te blijven bij de onderneming om zorg te dragen voor een ordentelijke overdracht.

Overnamekandidaat
De onderneming is geschikt voor een strategische partij die haar activiteiten en klantenbestand uit wil breiden. Tevens is de onderneming geschikt voor een MBI-kandidaat met kennis van de sector of voor een investeerder.

Transactie
De ondernemer wenst het volledige bedrijf te verkopen waarbij de ondernemer open staat voor zowel een aandelentransactie als voor een activa/passiva-transactie.

Onroerend goed
Het onroerend goed is in eigendom van de onderneming. Verhuur van het onroerend goed is mogelijk. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!