Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Gerenommeerd softwarehuis met bestaand klantenbestand

Sterk in digitalisering van administratieve processen van (middelgrote) bedrijven. Volop groeimogelijkheden in service- en onderhoudssector


Beschrijving

Het product wordt gebruikt voor het verbeteren van de doelmatigheid van de technische buitendienst. Door slimme technische combinaties wordt de administratieve last voor alle medewerkers verminderd en de inzetbaarheid verhoogd terwijl de kwaliteit van de informatie sterk verbetert.

Software
De software wordt door een eigen team software engineers (door)ontwikkeld en up-to-date gehouden en werkt platform/OS-onafhankelijk. Het systeem bewijst al zo’n 25 jaar zijn toegevoegde waarde voor de gebruikers.

Klanten
De software wordt gebruikt door bedrijven met een uitgebreide technische buitendienst in binnen- en buitenland. Zowel bij service en onderhoud van consumentenapparatuur aan huis als bij het werk aan complexe industriële installaties. Onder de klanten zijn beursgenoteerde en bekende bedrijven. Relaties kenmerken zich door lange duur en intensieve samenwerking. Een interessant deel van de vaste jaarlijkse inkomsten komt uit gebruikslicenties.

Ideale koper
Het bedrijf kan zelfstandig bestaan en doorgroeien. Het is daarom geschikt voor MBI kandidaten met een visie op de markt. Anderzijds is het ook uitermate geschikt voor die partijen die een uitbreiding op bestaande productrange zoeken. Dankzij klanten van naam en faam en vraag vanuit de markt is uitbreiding van activiteiten snel te realiseren.         

Omzetindicatie
500.000 - € 750.000

Reden van verkoop
Ondernemer moet om medische redenen afstand nemen van de onderneming. 

Omzet
€ 625,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Industrie & productie
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28503
Rechtsvorm
B.V.