Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Geurbestrijding specialist in industrie en MKB

Voor de bestrijding van geur- en emissieproblemen


Beschrijving

De onderneming is gespecialiseerd in de bestrijding van geur- en emissieproblemen. Dit doet het bedrijf grotendeels in de industrie zoals petrochemie, de voedingsmiddelenindustrie en in de verf- en spuitbranche.

Kerncijfers
De totale omzet bedraagt circa € 1 miljoen en de marge is goed (EBITDA-marge circa 20%). De omzet is voor een groot deel recurring. In totaal zijn er 3 mensen in vaste dienst en wordt er gewerkt met een vast team aan ZZP-ers. Bij investering in capaciteit is de omzet gemakkelijk te verhogen.

Kandidaat koper
De geschikte kandidaat-koper is een strategische partij ter uitbreiding van haar huidige activiteiten of een MBI-kandidaat die naast ondernemerschap ook affiniteit heeft met chemie en techniek. Investeerders die in overleg opvolging van het management willen vormgeven zijn ook van harte welkom.

Transactie
De vorm en opzet van de transactie is bespreekbaar. Overname in tranches behoort ook tot de mogelijkheden. Het vastgoed kan bij de transactie betrokken worden of tegen marktconforme voorwaarden worden gehuurd. Afhankelijk van het type koper is de verkoper bereid om voor een langere tijd (enkele jaren) betrokken te blijven bij de onderneming. 


Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
EBITDA € 200,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Overig
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26271