Voor zowel zakelijke als particuliere markt

Groothandel in sanitaire, verwarmingsproducten en tegels voor een bestaande speler ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29398

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming kent een lange bestaansgeschiedenis. De bedrijfsactiviteiten richten zich op de verkoop van sanitair, verwarmingsproducten en tegels in het midden tot hogere segment. De onderneming richt zowel op de zakelijke (groothandelaren, installateurs, aannemers en zzp’ers) als particuliere markt. De vraag naar de producten/dienstverlening blijft groeien en biedt voldoende groeimogelijkheden om het bedrijf naar een volgend niveau te brengen.

Bijzonderheden
De bedrijfslocatie is gehuurd en beschikt over een vergunning voor de verkoop aan particulieren. De onderneming biedt uitstekende perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande onderneming in de (gerelateerde) branche of als uitbreiding op installatiewerkzaamheden.  

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Haaglanden en kenmerkt zich door een goede bereikbaarheid en nabij gelegen snel- en uitvalswegen.  

Omzet
Het omzetniveau bedraagt € 1.6000.000 (2020) en is vanzelfsprekend goed winstgevend.

Personeel
Buiten de eigenaar zijn in totaal 3 (fulltime en oproep) werknemers, zowel op kantoor als in de dagelijkse uitvoering actief.

Reden voor verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen. 

Kantoor uitgelicht

HSA Lawyers

HSA Lawyers is een boutique advocatenkantoor met een focus op M&A, Private Equity, Venture Capital en op ondernemers toegespitst ondernemingsrecht.