Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Herberg (Bed & Breakfast) Gaasterland

Gelegen in de luwte van de Friese Meren en de bosrijke omgeving


Beschrijving

Restaurant-Wijnbar

De herberg is gelegen in de luwte van de Friese Meren en de bosrijke omgeving van het Gaasterland, nabij de stad Sloten. Het bedrijf wordt nu geëxploiteerd als “Bed and Breakfast” formule.

Bijzonderheden
Vanaf de ruime eigen parkeerplaats komt men het bedrijf binnen bij de receptie. Aan de voorzijde bevindt zicht de lichte “woonkamer” welke ‘s ochtends als ontbijtzaal dienst doet. De keuken en  aangrenzende spoelkeuken bevinden zich hiernaast en zijn dusdanig geoutilleerd dat zij in een goed restaurant niet zouden misstaan.

Accommodatie
Op de begane grond bevinden zich nog toiletgroepen en de 2 ruime familie kamers, alsmede opslag- en magazijnruimte. Op de verdieping bevinden zich de overige 6 kamers, allen recent volledig heringericht en gemoderniseerd, voorzien van een frisse uitstraling, voldoend aan de wensen van de hedendaagse gast.

Exploitatie
Aan de voor en achterzijde,(b.g.), nog een 2-tal ruimtes welke nog geen invulling hebben, maar zouden prima dienst kunnen doen als resp. “opkamer” voor bijvoorbeeld private dining of vergaderzaal, terwijl de achterste grotere ruimte zeer goed als zaal voor partijen en feesten ingericht zou kunnen worden. Maar natuurlijk kan hiermee ook de overnachtingscapaciteit worden vergroot met een of meerdere mooie, luxe appartementen of een groepsruimte. Qua uitbreiding van de exploitatie kan ook gedacht worden aan de realisatie van een eetcafé/restaurant.

Terras
Aan de voorzijde van het pand is het terras gesitueerd, met een weidse blik over de rustgevende landerijen.

Woning
De woning is op de verdieping aan de voorzijde gelegen, indeling: overloop/hal, ruime woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer en kantoor. (eventueel geschikt als 4e slaapkamer).

Potentie
Een mooi bedrijf met voldoende groeimogelijkheden en dus potentie.

Regio
Noord Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27019