Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hoveniersbedrijf

Gevestigd in West-Brabant


Beschrijving

Wegens gebrek aan opvolging in het bedrijf wordt een goedlopend hoveniersbedrijf te koop aangeboden.

Bijzonderheden
De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt en de zakelijke markt. Het klantenbestand kent een zeer goede spreiding (particulier en zakelijk) alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie in de markt. In de zakelijke markt specialiseert het bedrijf zich onder meer in de aanleg en onderhoud van groene speelterreinen.

Kerncijfers
Het gemiddelde omzetniveau bedraagt € 1.100.000,- op jaarbasis. Het bedrijf kent een structurele winstgevendheid. Circa 72% van de omzet is afkomstig uit aanlegwerkzaamheden, de resterende circa 28% wordt gerealiseerd vanuit onderhoudswerkzaamheden.

Medewerkers
In het bedrijf zijn circa 8 Fte’s actief naast de DGA. In piekperioden wordt gebruik gemaakt van flexibele krachten die al jaren bij de onderneming betrokken zijn. De werkzaamheden vinden met name in een straal van 30 kilometer plaats. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid.

Geschikt voor
De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Ook voor een MBI-kandidaat met relevante ervaring en beschikbare financiële middelen biedt het bedrijf goede toekomstmogelijkheden.

Bereidheid voor
De directeur / aandeelhouder is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Transactievorm en aangeboden belang
Het betreft een aandelentransactie waarbij een 100% belang wordt verkregen. Het onroerend goed, bestaande uit het perceel, een kantoor, een loods en buitenruimte en een bedrijfswoning, is eveneens te koop, eventueel na een voorafgaande huurperiode. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Omzet
€ 1,100,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Zuid Nederland
Sector
Agri & food, Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#27215
Rechtsvorm
B.V.