Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Hoveniersbedrijf Noord-Brabant

Zowel in de particuliere als zakelijke markt werkzaam


Beschrijving

De bedrijfsactiviteiten richten zich voornamelijk op de aanleg- en onderhoudsactiviteiten in de particuliere markt. Er is sprake van jarenlange en hoge mate van klantentrouw. Het bedrijf heeft een prima naamsbekendheid en een zeer goede geografische ligging.

Bijzonderheden
Het hoveniersbedrijf biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een hoveniersbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie verstrekt. Een teaser wordt per ommegaande verstrekt.

Omzet
Het omzetniveau schommelt tussen € 450.000 tot € 500.000. Naast de beide eigenaren is er één personeelslid in loondienst. Soms worden er ZZP-ers ingehuurd. Het bedrijf is gevestigd op eigen terrein met diverse opstallen en kent een centrale ligging met prima bereikbaarheid. Er zijn mogelijkheden om verder te groeien. In principe gaar verkoper uit van verhuur.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij/zij de onderneming wenst te verkopen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft aan open te staan voor zowel 1) een Aandelentransactie als 2) een Activa transactie. Dit ter bespreking in onderling overleg.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 485,000
Winst
€ 100,000
Aantal FTE
1
Regio
Zuid Nederland
Sector
Agri & food, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26208
Rechtsvorm
VOF