Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Installatiebedrijf regio Amsterdam

Totaalpakket aan GAWALO-dienstverlening


Beschrijving

Het installatiebedrijf biedt een totaalpakket aan GAWALO-dienstverlening, deze loopt uiteen van onderhoud, renovatie, vervanging en advisering op het gebied van: 

  • Verwarming
  • Waterleiding/riolering
  • Sanitair
  • Storingen
  • Loodgieterswerkzaamheden (incl. zink- en dakwerken)

Locatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in de regio Amsterdam. De huur of koop van bedrijfslocatie vormt geen onderdeel van de bedrijfsovername.

Bijzonderheden
Het bedrijf kent een lange bestaansgeschiedenis en heeft een zeer goede regionale bekendheid. Het bedrijf heeft een goede spreiding over de verschillende soorten opdrachtgevers (circa 40% particulier/klein zakelijk versus 60% groot zakelijk/utiliteit). Het werkterrein is primair de regio Amsterdam.

Omzet
In 2018 is een omzet van € 850.000 gerealiseerd. Voor 2019 wordt minimaal een vergelijkbaar omzetniveau en winstgevendheid verwacht. 

Reden verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Geschikt voor
De onderneming biedt zeer goede perspectieven en synergievoordelen voor een bestaande speler in de installatiebranche. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis (en kunde) van deze sector. De ondernemer wenst 100% van de bedrijfsactiviteiten te verkopen door een activatransactie.

Meer informatie
Na het ondertekenen van een geheimhoudingsovereenkomst volgt verdere informatie.

Omzet
€ 850,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26892
Rechtsvorm
B.V.