Gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verdeling

Onderneming gericht op de fabricatie en installatie van oproepsystemen voor de ouderenzorg. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Midden België

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28380

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De vennootschap is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verdeling van oproepsystemen voor de zorgsector, met name rusthuizen, service flats en thuiszorg. Deze oproepsystemen zijn elektronische communicatiesystemen die de bewoners toelaten te communiceren met het verzorgend en dienstverlenend personeel.

Bijzonderheden
De onderneming bestaat reeds 30 jaar en is oorspronkelijk gestart als fabrikant van telefooncentrales. Sinds de jaren 80 is de onderneming gestart met de fabricatie en installatie van oproepsystemen voor de ouderenzorg.

Uitbreiding
De onderneming zoekt op het vlak van haar producten de marktpositie, vooral aanwezig in het Waals en Brussels gewest, als niche-speler aanzienlijk uit te breiden, vooral in Vlaanderen en in de buurlanden. De onderneming wenst de bestaande kennis van oproepsystemen en het netwerk in de markt op die manier uit te breiden als antwoord op de groeiende vraag.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.