Onderneming in verkoop van kwaliteitskeukens

Keukens in alle stijlen, van modern, traditioneel, strak tot authentiek en richt zich op het midden- en hoge segment


Beschrijving

De onderneming verkoopt keukens in alle stijlen, van modern, traditioneel, strak tot authentiek en richt zich op het midden- en hoge segment. Momenteel wordt er verkocht aan particulieren, er liggen kansen om de zakelijke markt te bedienen. Er wordt gewerkt met een aantal vaste leveranciers voor interieur en apparatuur.

Omzet
De omzet (circa € 2 miljoen) is niet afhankelijk van verkoop door de eigenaar. Er is een goed gevulde orderportefeuille. De onderneming heeft een goede winstgevendheid met een EBITDA percentage van circa 20%.

Locatie & personeel
Het bedrijf is gevestigd in een huurpand in Noord-Holland. Er staat een zelfstandig, ingewerkt team van circa 5 medewerkers. Door een nieuwe marketingstrategie groeit de omzet de laatste jaren sterk en er zijn kansen om deze groei de komende jaren door te zetten.

Reden verkoop
De reden van verkoop is dat de eigenaar, die het lange tijd succesvol heeft geleid, toe is aan een nieuwe uitdaging. De nieuwe eigenaar kan zich richten op continuering van het huidige beleid, het aansturen van het team en de operatie.

Geschikt voor

  • Een MBI-kandidaat die in staat is om een dergelijk bedrijf aan te sturen.
  • Bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige of aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij mogelijke interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk.

Omzet

€ 2.000.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Bouw & installatietechniek, Detailhandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#23979

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!