Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Participatie | Windmolen-laadstation project

Bestaat uit 5 windmolens die zo’n drie miljoen kWh aan stroom produceren


Beschrijving

De partij is internationaal actief op het gebied van projectontwikkeling in verschillende energiesectoren en zoekt een of meerdere investeerders ten behoeve van een windpark-laadstation project in Nederland.

Project
Het windmolen/laadstation project bestaat uit 5 windmolens met een bewezen track-record van ieder 500 KW die gezamenlijk zo’n drie miljoen kWh aan stroom produceren. Er ligt een gegarandeerd stroomverkoop-contract ten grondslag aan de exploitatie dat voorziet in een jaarlijkse inkomsten stroom van ca. € 120.000.

Laadstation
Bij de windmolens komt een laadstation om elektrische auto’s te voorzien van windstroom. Door deze unieke - maar wel logische - combinatie ontstaat een lucratief verdienmodel, zodat de windstroom niet meer 4 cent/kWh oplevert, maar 15 cent. Dit is een zeer concurrerende prijs aangezien de consumenten stroomprijzen beduidend hoger liggen (om van laadpaalstroom langs de snelweg nog maar te zwijgen).

Investering
De totale investering van dit project bedraagt € 350.000 t.b.v. de aanschaf van 5 reeds gebouwde en draaiende windmolens alsmede het laadstation voor elektrische auto’s. De jaarlijkse exploitatiekosten: pacht, onderhoud, verzekering, jaarlijkse keuring, bedragen ca. € 60.000 per jaar. 

Het jaarlijks rendement voor de investeerder is 7,5 procent per jaar. De minimale tijdsduur van de betrokkenheid van de investeerder bij het project is twee jaar maar kan desgewenst worden verlengd tot tien jaar.

Vertrouwelijk
Vanzelfsprekend wordt uw reactie vertrouwelijk en onder NDA behandeld.

Regio
Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Participatie
Profielnummer
#28882
Rechtsvorm
B.V.