Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Portefeuille schoonmaakbedrijf

Schoonmaakdiensten in regio randstad


Beschrijving

Wegens heroriëntatie de behoefte aan een nieuwe uitdaging biedt een schoonmaakbedrijf een deel van haar portefeuille van schoonmaakopdrachten aan, inclusief bijbehorende personeel. Indien gewenst kan tevens de voorraad en materiële vaste activa worden overgenomen. De onderneming biedt goede perspectieven en synergievoordelen voor een schoonmaakbedrijf dat opzoek is naar uitbreiding.

De portefeuille betreft schoonmaakwerkzaamheden in een brede zin van het woord, bestaande uit interieurverzorging van kantoren, winkels, VVE’s en kinderdagverblijven. Bij een aantal opdrachtgevers worden tevens de volgende werkzaamheden uitgevoerd: glas en gevel, graffiti, vloeronderhoud, dieptereiniging, bouwoplevering en trottoirreiniging voor de zakelijke markt.

Het klantenbestand kent een goede spreiding alsmede een hoge mate van klanttrouwheid. Het bedrijf heeft een goede naamsbekendheid en stabiele marktpositie met ruimte voor groei. De onderneming zelf blijft voortbestaan en gaat zich richten op glasbewassing en schoonmaakwerkzaamheden bij zijn twee grootste opdrachtgevers.

Omzet
De contractomzet van de portefeuille bedraagt momenteel ongeveer € 306.000, exclusief eventueel meerwerk. Met deze omzet, en bijbehorende personele formatie kan een gezonde marge gerealiseerd worden.

Personeel en werkgebied
De overname betreft eveneens de overname van de arbeidscontracten van in totaal 6 medewerkers die volledig zelfstandig functioneren op deze portefeuille. In totaal gaat het om 106 uren per week. Bij een klein aantal opdrachten wordt extra capaciteit benut via inleen en onder aanneming. De werkzaamheden vinden in de gehele Randstad plaats met de focus op het gebied Haaglanden/groot Rotterdam.

Pand
Het bedrijf is gevestigd in een betrekkelijk nieuw bedrijfspand (huur) met volledige inrichting en kent een centrale ligging met een uitstekende bereikbaarheid. Overname van het pand of het aangaan van een huurverplichting is geen voorwaarde, maar behoort wel tot de mogelijkheden.

Overname en transactie
De huidige eigenaar is bereid mee te werken aan een goede en soepele overdracht van de portefeuille aan de koper. In de afgelopen jaren heeft de ondernemer zich in toenemende mate uit de operatie teruggetrokken en is het team van medewerkers goed bekend met de klantenkring en voorkomende werkzaamheden.

Het betreft een activa passiva transactie vanuit een bestaande besloten vennootschap. Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst wordt meer informatie beschikbaar gesteld.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Overig
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27913
Rechtsvorm
B.V.