Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Regionaal opererend bouwbedrijf

Divers klantsegment in zowel B2B als B2C


Beschrijving

De onderneming betreft een bouwbedrijf gevestigd in Oost-Nederland, gespecialiseerd in de nieuwbouw, verbouw en onderhoud. De nadruk ligt momenteel op verbouw en onderhoud. 

Bijzonderheden
Naast woningbouw is de onderneming ook actief in de utiliteitsbouw (huidige verhouding is 50% utiliteits- en 50% woningbouw). De onderneming heeft een goede band met haar klanten en heeft derhalve veel herhalingsopdrachten. De onderneming c.q. verkoper heeft ook enkele projecten zelfstandig ontwikkeld. Momenteel wordt een project in de woningbouw opgestart. Een koper heeft de opportunity dit te tezamen met verkoper uit te voeren. 

Financieel
De omzet is in de periode van 2014 tot en met 2018 gegroeid naar € 1,3 mil. De EBITDA-marge fluctueert rond de 10%. De negatieve uitschieter in 2017 had te maken met een aantal incidentele kostenposten. De huidige opdrachtenportefeuille ligt op hetzelfde niveau als vorig jaar. Voor 2019 verwacht de onderneming op een omzet van € 1,2 mil uit te komen. In 2018 zijn er circa 90 projecten gerealiseerd met een omzetrange per project van € 1.000 tot 165.000.

Onroerend goed
Het onroerend goed, de bedrijfs- en kantoorinventaris en de vervoermiddelen zijn eigendom van de moedermaatschappij. Deze worden verhuurd aan de onderneming. Uitgangspunt is dat een koper in ieder geval de inventaris en vervoermiddelen overneemt. 

Transactie
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen. Het onroerend goed, de bedrijfs- en kantoorinventaris en de vervoermiddelen maken optioneel onderdeel uit van de transactie.

Verdere procedure
Er is meer informatie beschikbaar dat na overleg met onze opdrachtgever en ondertekening van een geheimhoudingsverklaring verkregen kan worden.

Omzet
€ 1,321,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Oost Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28019
Rechtsvorm
B.V.