Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Restaurant op unieke locatie in toeristische omgeving

Goedlopend restaurant inclusief onroerend goed


Beschrijving

Overname van een goedlopend restaurant inclusief onroerend goed gelegen op een unieke locatie op de Veluwe. Het restaurant heeft een historische en gevestigde naam in de omgeving. Het restaurant heeft veel aanloop van klanten gedurende de dag vanwege de mooie ligging en omgeving. Klanten kunnen genieten van een kopje thee of koffie met iets lekkers, een heerlijke lunch en uitgebreid diner.

Ligging
Het restaurant ligt midden in een natuurlijke omgeving. Deze omgeving is uitermate geschikt voor uitstapjes en activiteiten. Het heeft een nostalgisch karakter en het trekt een brede doelgroep aan van jong tot oud. Dit betekent dat er fietsers (w.o. mountainbikers en racefietsers), wandelaars, hardlopers en mensen die met de auto een tochtje maken, stoppen om wat te nuttigen. Het restaurant is gelegen aan een historisch centraal plein. Alle evenementen, markten e.d. worden hier georganiseerd, wat veel bezoekers trekt. In de zomer is het heerlijk vertoeven op het terras en in de winter binnen bij de openhaard. Het onroerend goed bestaat uit een privé gedeelte, het bedrijfsgedeelte en een apart zomerhuis. Ideaal voor het (tijdelijk) verblijf van personeel zoals een kok.

 

Mogelijkheden
Het restaurant is centraal gelegen in Nederland in een mooie natuurlijke omgeving. De omgeving trekt veel toeristen en is goed bereikbaar. Op de locatie bevinden zich het restaurant, woonhuis en bijbehorend zomerhuis. Het biedt vele mogelijkheden om naar eigen inzicht invulling te geven aan uitstraling en concept.

 

Kandidaat
De onderneming kan een interessante aanvulling zijn op bestaande activiteiten van een restauranthouder of een MBI kandidaat die door middel van een bedrijfsovername het zelfstandig ondernemerschap wil bereiken.

 

Reden voor verkoopDe huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

 

Aangeboden belangDe verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

 

TransactievormDe verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

 

PrijsDe vraagprijs bedraagt € 745.000

 

Geschikt voorDeze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 351,000
Winst
EBIT € 139,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26131
Rechtsvorm
VOF