Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Snelgroeiende groothandel in meubels/woonaccessoires

MBI-kandidaat of investeerder gezocht voor verdere groei


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een snelgroeiende groothandel in meubels en woonaccessoires. In 3 jaar tijd is de onderneming gegroeid tot een omzet van +- €1.500.000,- in 2018 bedroeg de nettowinst € 170.000,- . De onderneming beschikt over een groot netwerk aan klanten in zowel Nederland als België. De groeipotentie van het bedrijf is enorm en met de juiste middelen en mensen (MBI) is het mogelijk om binnen een paar jaar stevig door te groeien naar verwachting binnen 5 jaar naar € 5.000.000,-.

Afzet en inkoop
De afzet ligt in het middensegment van de markt voornamelijk in de Benelux, denk aan meubelzaken gelegen op de meeste woonboulevards. Onze inkoop wordt gedaan in Azië, de productontwikkeling wordt in Nederland gedaan.

Transactie
De verkopende partij is bereid het bedrijf geheel of gedeeltelijk te verkopen waarbij de voorkeur uitgaat naar een investeerder. Indien een mbi geïnteresseerd is zijn wij bereid voor een volledige of gedeeltelijke overname. Wij staan open voor een gefaseerde overname of een earn-out regeling. Bij serieuze interesse zullen we een afspraak maken om de mogelijkheden verder te bespreken. 

Omzet
€ 1,500,000
Winst
Nettowinst € 170,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Groothandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27916
Rechtsvorm
B.V.