Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Toonaangevend loon- en grondbedrijf Midden-Nederland

Bovengemiddeld sterke huidige en historische financiële resultaten


Beschrijving

De onderneming is actief in de grondverzet en machine- kraanverhuur en heeft als specialisatie kabel- en leidingwerk.

Activiteiten
Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren vanwege hogere marges gespecialiseerd in kabel- en leidingwerk werkzaamheden voor enkele grote netbeheerders en diverse gemeentes. Het wagenpark en de machines kunnen daarentegen breed ingezet worden waaronder; bouwrijp maken terreinen, bestrating, openbare groenvoorziening, etc.

Personeel
In de ruim 30 jaar dat de onderneming bestaat is men gestaag gegroeid naar een professioneel bedrijf met ruim 20 vaste en loyale medewerkers in dienst en beschikt ook over een flexibel team van circa 20 ZZP’ers.

Machinepark
De onderneming beschikt over een gedegen machine en wagenpark waarmee een breed scala aan werkzaamheden kan worden uitgevoerd. Het wagenpark is in volledige eigendom en in goede onderhoudsstaat.

Interessant voor
De onderneming is gevestigd in Midden-Nederland waar het een uitstekende naam heeft opgebouwd. Mede vanwege de professionalisering van de organisatie en het type klanten (B2B grote ondernemingen) is de onderneming eenvoudig te integreren bij een overnamen en daarmee interessant voor organisaties actief in de GWW sector die het als goede aanvulling zien op de bestaande activiteiten of uit willen breiden met een vestiging in midden Nederland.

Omzet
€ 3,300,000
Winst
EBITDA € 1,100,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B
Profielnummer
#28266
Rechtsvorm
B.V.