Transportbedrijf in West-Nederland

IN ONDERHANDELING
Gespecialiseerd in geconditioneerd vervoeren van diverse producten
Transportbedrijf gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van diverse producten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 3.100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

West Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29924

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Dit transportbedrijf in West-Nederland is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van diverse producten. De diensten variëren van het vervoer van AGF-producten (groente en fruit), bloemen en planten, stukgoed (etenswaren, droge goederen voor supermarkten en bijvoorbeeld sporttoestellen). Ook is er een bestelbus voor (spoed-)koeriersdiensten aanwezig.

Locatie
De onderneming is gevestigd in het hart van de Nederlandse tuinbouw en sierteelt. De locatie biedt ruimte om het volledige wagenpark te parkeren. Tevens is er op locatie de mogelijkheid voor op- en overslag. Ook is er een ruim kantoor gevestigd. Vanuit deze locatie transporteert de onderneming voor diverse toonaangevende klanten, waarbij ook internationaal gereden wordt. Het rijdend materieel bestaat hoofdzakelijk uit trekkers en trailers welke modern zijn uitgerust en geschikt zijn voor geconditioneerd transport. Daarnaast is het in bezit van een kwaliteitskeurmerk.

Omzet
De omzet bedroeg in 2020 circa € 3.100.000. De genormaliseerde EBITDA marge bedraagt circa 16,5%. De gevolgen van Covid-19 zijn in 2020 voelbaar in de omzet. Het bedrijfsresultaat is daarentegen toegenomen t.o.v. 2019.

Medewerkers
Er zijn circa 25 FTE werzaam bij deze onderneming.

Reden verkoop
Vanwege persoonlijke omstandigheden en focus op andere activiteiten wil de ondernemer deze onderneming verkopen.

Profiel koper
De onderneming is zeer geschikt voor een strategische partij of een investeringsmaatschappij actief in de transportsector. Een MBI-kandidaat is ook welkom mits deze beschikt over voldoende eigen middelen.

Aangeboden belang
De verkoper geeft de voorkeur aan een aandelentransactie waarbij de koper aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.De verkoper wenst het bedrijf uiteindelijk voor 100% te verkopen.De aandelen zijn over te nemen inclusief huur van het onroerend goed. In combinatie met de overname van de aandelen is overname van het onroerend goed ook bespreekbaar

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!