Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Webshop met hoge kwaliteit artprints in gelimiteerde oplage

E-commerce startup zoekt groeikapitaal (B2C, B2B)


Beschrijving

De startup verkoopt on-demand unieke, hoge kwaliteit prints in gelimiteerde oplage. De werken worden in opdracht van én in samenwerking met de kunstenaar geproduceerd. Het team bestaat uit een groep ervaren professionals met verschillende expertises in velden zoals e-commerce, marketing, kunst en printproductie, verkoop en juridische zaken en ons kantoor is gevestigd in Amsterdam.

Bijzonderheden
Het e-commerce platform is in november 2018 gelanceerd. Op dit moment wordt gezocht naar groeikapitaal om de (online) marketing activiteiten te boosten teneinde naamsbekendheid en marktaandeel te verwerven en omzetgroei te realiseren. Daarnaast wil de onderneming nieuwe markten verkennen (b2b) om de producten uit te rollen middels verkooppartners (Bol, Amazon, Catawiki etc).

Investering
De onderneming staat op voor meerdere investeringsvormen en op aanvraag kan per e-mail een investors paper toegestuurd worden. Het bedrijf biedt indien gewenst een aanzienlijk aandeel in de onderneming aan tegen een gunstige waardering. Aanvullende kennis/ affiniteit of een netwerk in e-commerce of de kunstsector is een pré maar zeker geen vereiste.

Omzet
€ 100,000
Winst
EBITDA € 25,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27298
Rechtsvorm
B.V.