Werving- en selectiebureau in juridisch georiënteerde markt

Gespecialiseerd in een (juridische) nichemarkt


Beschrijving

De onderneming (eenmanszaak) heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring in een (juridische) nichemarkt op HBO/WO-niveau op het gebied van interim-ondersteuning, leiderschap- en teamcoaching, verandermanagement en (gedurende bijna 3 jaar) exclusieve werving- en selectie. Dit unieke onderdeel van werving- en selectie is eenvoudig en procesgericht overdraagbaar en wordt in deze propositie te koop aangeboden.

Kerncijfers
De omzet van de onderneming is rond de € 200.000, met een EBITDA van gemiddeld zo’n € 90.000, terwijl de eigenaar gemiddeld halve dagen (ca. 3 uur per werkdag) besteed aan de te verkopen werving en selectieactiviteiten.

Locatie
De activiteiten zijn niet locatie gebonden. De onderneming bedient klanten door heel Nederland.

Reden verkoop
Gezien het voorgenomen vertrek van de ondernemer naar het buitenland wenst men de werving- en selectieactiviteiten over te dragen aan een derde partij.

Geschikt voor
Dat kan een strategische kandidaat zijn in de financiële dienstverlenende of HRM-sector waardoor synergie voordelen behaalt kunnen worden. Een kapitaalkrachtige MBI-kandidaat is ook mogelijk.

Omzet

€ 200.000

Winst

EBIT € 88.000

Aantal Fte

1

Regio

Locatie anoniem

Sector

Zakelijke dienstverlening, Overig

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29191

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!