Podcast: Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Peter Rikhof was op 10 maart 2022 te gast in de podcast van Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio.

10 maart 2022

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Peter Rikhof tijdens Van A tot Z Succesvol.

Peter Rikhof richtte Brookz op in 2007 en is sindsdien algemeen directeur. Zij zijn met ruim 35.000 aangesloten ondernemers, investeerders en adviseurs uitgegroeid tot het grootste overname platform van Nederland. Hij studeerde economie en journalistiek en was vanaf 1995 actief als journalist en hoofdredacteur bij o.a. De Telegraaf, Management Team en Sprout. Met dit laatste door hem opgerichte ondernemersplatform werd hij in 2006 genomineerd voor de LOF Prijs, een onderscheiding voor het meeste vernieuwende en innovatieve vaktijdschrift. In 2007 verliet hij VNU en richtte hij Brookz op.

Daarnaast is Rikhof ook auteur van drie praktische boeken voor ondernemers en investeerders: 'Hoe koop ik een bedrijf?', 'Hoe verkoop ik mijn bedrijf?' en 'Hoe vind ik een investeerder?'. Als ondernemer heeft hij inmiddels zelf ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van drie bedrijven en is hij organisator van de Nationale Overname Dag, een landelijk event voor kopers en verkopers van bedrijven.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om?

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Beluister de podcast:

New Business Radio · Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Bedrijf overnemen?

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijf om over te nemen of als investeerder om te participeren in een bedrijf? Bekijk dan alle actuele bedrijven te koop aangeboden op Brookz!

Plaats een (anoniem) bedrijfsprofiel

Plaats nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!

Ontvang het nieuwste bedrijvenaanbod

Brookz heeft het grootste en meest actuele bedrijvenaanbod van Nederland. Schrijf je nu in en ontvang de nieuwste verkoopprofielen in je inbox. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van interessante overnamekansen!

Gerelateerde artikelen

Aankoopbegeleiding. Hoe ziet zo’n proces eruit?

Uw onderneming uitbreiden, sneller laten groeien of starten als ondernemer? Dat kunt u bereiken door een bedrijf over te nemen. Dit begint uiteraard met een goed strategisch plan of business plan. Hoe ziet zo’n proces eruit?

lees meer >

Virtuele dataroom bij bedrijfsovernames

lees meer >

Praktijkervaringen met 50/50 aandeelhouders

Een aandeelhoudersovereenkomst is van groot belang voor een onderneming met meerdere aandeelhouders, zeker in 50/50 situaties. 

lees meer >