Podcast: Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Peter Rikhof was op 10 maart 2022 te gast in de podcast van Hessel Jan Smink in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio.
header image

10 maart 2022

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Peter Rikhof tijdens Van A tot Z Succesvol.

Peter Rikhof richtte Brookz op in 2007 en is sindsdien algemeen directeur. Zij zijn met ruim 40.000 aangesloten ondernemers, investeerders en adviseurs uitgegroeid tot het grootste overname platform van Nederland. Hij studeerde economie en journalistiek en was vanaf 1995 actief als journalist en hoofdredacteur bij o.a. De Telegraaf, Management Team en Sprout. Met dit laatste door hem opgerichte ondernemersplatform werd hij in 2006 genomineerd voor de LOF Prijs, een onderscheiding voor het meeste vernieuwende en innovatieve vaktijdschrift. In 2007 verliet hij VNU en richtte hij Brookz op.

Daarnaast is Rikhof ook auteur van drie praktische boeken voor ondernemers en investeerders: 'Hoe koop ik een bedrijf?', 'Hoe verkoop ik mijn bedrijf?' en 'Hoe vind ik een investeerder?'. Als ondernemer heeft hij inmiddels zelf ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van drie bedrijven en is hij organisator van de Nationale Overname Dag, een landelijk event voor kopers en verkopers van bedrijven.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om?

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Beluister de podcast:

New Business Radio · Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Bedrijf overnemen?

Ben je als ondernemer op zoek naar een bedrijf om over te nemen of als investeerder om te participeren in een bedrijf? Bekijk dan alle actuele bedrijven te koop aangeboden op Brookz!

Plaats een (anoniem) bedrijfsprofiel

Plaats nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de winnaars van de Fusie & Overname Awards 2023!

Waldo Zuiderveld (Factor & Ros) is de nieuwe Overnameadviseur van het Jaar. Taurus Corporate Finance sleepte de prijs van Overnamekantoor van het Jaar in de categorie Large binnen.

lees meer >

Genomineerden Fusie & Overname Awards 2023 bekend!

In totaal zijn 35 adviseurs, kantoren en investeringsmaatschappijen genomineerd in 7 verschillende categorieën!

lees meer >

Onderzoek: Kleine webshop gewilde overnameprooi

Bijna 90% van de ondernemers die een webshop willen overnemen, zoekt een webshop tot 250.000 euro. 60% wil zelfs niet meer uitgeven dan 50.000 euro.

lees meer >