Podcast: Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Gepubliceerd: 29 maart 2022, Peter Rikhof

Hessel Jan Smink ging in gesprek met Peter Rikhof tijdens Van A tot Z Succesvol.

Peter Rikhof richtte Brookz op in 2007 en is sindsdien algemeen directeur. Zij zijn met ruim 35.000 aangesloten ondernemers, investeerders en adviseurs uitgegroeid tot het grootste overname platform van Nederland. Hij studeerde economie en journalistiek en was vanaf 1995 actief als journalist en hoofdredacteur bij o.a. De Telegraaf, Management Team en Sprout. Met dit laatste door hem opgerichte ondernemersplatform werd hij in 2006 genomineerd voor de LOF Prijs, een onderscheiding voor het meeste vernieuwende en innovatieve vaktijdschrift. In 2007 verliet hij VNU en richtte hij Brookz op.

Daarnaast is Rikhof ook auteur van drie praktische boeken voor ondernemers en investeerders: 'Hoe koop ik een bedrijf?', 'Hoe verkoop ik mijn bedrijf?' en 'Hoe vind ik een investeerder?'. Als ondernemer heeft hij inmiddels zelf ervaring opgedaan met het kopen en verkopen van drie bedrijven en is hij organisator van de Nationale Overname Dag, een landelijk event voor kopers en verkopers van bedrijven.

Van A tot Z Succesvol inspireert leiders om nog beter te worden in het managen of coachen van zichzelf en hun team. Met inspirerende studiogasten, eyeopeners en veel voorbeelden en ervaringen uit de praktijk. Er wordt ingegaan op wat succes nu eigenlijk is, wat betekent het voor je en hoe ga je er mee om?

Het programma is elke tweede donderdag van de maand tussen 10:00 en 11:00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand ook als podcast beschikbaar gesteld.

Beluister de podcast:

New Business Radio · Peter Rikhof in Van A tot Z Succesvol - New Business Radio 10 maart 2022

Peter Rikhof
Peter Rikhof, Brookz

Peter Rikhof is oprichter en algemeen directeur van Brookz. Hij is auteur van Hoe koop ik een bedrijf? en Hoe verkoop ik mijn bedrijf? en heeft sinds 2007 twee keer een bedrijf overgenomen en drie bedrijven met succes verkocht.

Bedrijf kopen? Plaats een zoekprofiel op Brookz

Bedrijf kopen? Plaats een zoekprofiel op Brook

Breng uw zoekprofiel onder de aandacht bij het grootste bedrijfsovernamenetwerk van Nederland. Duizenden ondernemers gingen u de afgelopen 12 jaar al voor.