Aedifix Holding

Professional Interim Senior Management and Angel Investment Services


Over ons

In het Latijn betekent Aedificere construeren, bouwen. Dit is waar Aedifix voor staat: wij helpen u bij het opbouwen en uitbouwen van uw bedrijf door u hands-on ondersteuning te bieden en, indien nodig, mee te investeren en de volledige tussentijdse statutaire verantwoordelijkheid over te nemen. Wij helpen de condities te scheppen voor uw groei.

Als het even minder gaat, biedt Aedifix Holding BV de uitgebreide mogelijkheden en branchekennis die nodig zijn om u te helpen bij het oplossen van de meest complexe problemen van uw organisatie. Een probleem is vaak niet wat op het eerste gezicht lijkt. Daarom luisteren wij naar u, vragen door en graven dieper. Onze filosofie is dat we het onderliggende probleem willen begrijpen omdat dat vaak al meer dan de helft van de oplossing is.


Onze directeur, Dr. Albert van der Wijk, is een geaccrediteerde medewerker van The Institute for Independent Business (IIB) (www.iib.ws), Associate van de Engelse Kingsgate Group (http://kingsgate-uk.com/) en hij heeft diverse directieposities bekleed in zowel privé- als beursgenoteerde ondernemingen.

Wilt u zelf de expertise van Aedifix Holding BV ervaren? Aarzel niet en bel ons vandaag nog om te bespreken wat we voor u kunnen betekenen.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2013

Aantal adviseurs:

2

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Verkoopbegeleiding en Angel Investment, tijdelijk vervulling van directiefuncties

Sector specialisatie:

Internationale Samenwerking met Chinese/Aziatische bedrijven en organisaties, Supply Chain Management/Voorraadmanagement, Elektronica en werktuigbouw en Juridisch advies

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Aedifix Holding

location-icon Oisterwijkseweg 25A
5066 XB Moergestel

Referenties

Casus 1

Financiering

01-01-2014

Zakelijke dienstverlening

Casus 2

Financiering

01-01-2020

Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds 15 mei 2020

Contactpersonen

contact-img

Albert van der Wijk

phone-icon06 536 10 399 email-icon[email protected]

Bezoek- en postadres

Oisterwijkseweg 25A

5066 XB Moergestel