Maxstein Tweewielers wordt Fietsvoordeelshop.nl Ede

Maxstein Tweewielers wordt Fietsvoordeelshop.nl Ede

Beschrijving

Dit voorjaar krijgt Maxstein Tweewielers een nieuwe eigenaar. Fietsvoordeelshop.nl nam de onderneming op 19 april over van Robert Schut. De snelgroeiende keten van fietsspeciaalzaken was nog niet in Gelderland vertegenwoordigd. Schut is verheugd over de overname: ‘we passen heel goed bij elkaar’.

Al meer dan 60 jaar laat Maxstein Tweewielers Ede lekker fietsen. In het ruime pand aan de Slijpkruikweg nemen Robert Schut en zijn team de tijd voor een persoonlijk advies. Met de full bodyscan wordt heel nauwkeurig bepaald of een fiets bij je lichaamsbouw past. En heb je eenmaal de perfecte fiets en afstelling gevonden, dan maak je een proefrit voor een eerste echte kennismaking op de weg.

Match

Veel inwoners van Ede en omgeving waarderen deze aanpak. ‘Natuurlijk verandert er niets aan hoe we voor onze klanten aan de slag gaan,’ vertelt Schut. ‘We staan voor een hoog serviceniveau, een glimlach en een goed gesprek. Daarom is de match met Fietsvoordeelshop.nl zo goed. Misschien klinkt het als een open deur, maar we hebben elkaar gevonden in de bereidheid écht ver te gaan om de klant een welkom gevoel te geven. En blij te maken met een fiets die perfect past en professioneel onderhoud te leveren.’

A-merk fietsen

De ruime showroom biedt plaats aan tientallen a-merk fietsen, in ieder segment. Zo kan iedereen met een voldaan gevoel de winkel weer verlaten met een perfect passende fiets. De grote werkplaats is het kloppend hart van de winkel. Hier wordt je fiets rijklaar gemaakt, onderhouden en gerepareerd. Ervaren, deskundige monteurs weten precies wat je fiets nodig heeft.

Heropening

Na het hoogseizoen wordt het pand van Maxstein omgebouwd tot een filiaal van Fietsvoordeelshop.nl. Tijdens de verbouwing blijft de werkplaats open voor onderhoud en reparatie. De winkel is gevestigd aan de Slijpkruikweg 30 in Ede. Direct bij de winkel is voldoende parkeergelegenheid.

Over Fietsvoordeelshop.nl

Al sinds 1972 helpt Fietsvoordeelshop.nl Nederland lekker te fietsen. Mark Vriend is algemeen directeur van Fietsvoordeelshop.nl en vertegenwoordiger van de derde generatie Vriend in het bedrijf. Hij zegt trots te zijn op de snelle groei: ‘We breiden ons winkelnetwerk in hoog tempo uit, met de twintigste winkelopening in 2022. Ik ben dankbaar dat we de kans kregen om de winkel van Robert Schut in Ede over te nemen. Ons ultieme doel is dat iedere Nederlander een winkel van Fietsvoordeelshop.nl in de buurt heeft zitten. We zijn en blijven dan ook zoeken naar ruime winkelpanden in grote verzorgingsgebieden.’

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk