Alfa Consultants begeleidt koop Heeren Transport door TCR

Alfa Consultants begeleidt koop Heeren Transport door TCR

Beschrijving

Op 31 december 2021 is overeenstemming bereikt over de overname van de activiteiten van Heeren Transport uit Roosendaal door Transportcentrale (TCR). Afgelopen week hebben aandeelhouders/directies van beide organisaties de definitieve overeenkomst getekend.

De Heeren Groep is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van Horizontaal en Verticaal transport. Alleen de horizontale transportactiviteiten en de daarbij behorende medewerkers zullen overgaan naar TCH Roosendaal.

Tevens heeft Heeren Kraanverhuur in de afgelopen periode een uitgebreide vloot van diverse hoogwerkers en verreikers aan haar verhuurmaterieel toegevoegd en zal zich daar ook in toekomst verder in gaan specialiseren.

Over TCR

TCR is een stabiele transportonderneming met meerdere werkmaatschappijen en is actief in diverse transport activiteiten. Binnen de groep werken ruim 100 medewerkers en de groep heeft vestigingen in Rotterdam, Zeeland en nu ook op de huidige locatie in Roosendaal.

Deze overname is een mooie stap voorwaarts waardoor een grotere professionele organisatie ontstaat, waarbij synergie en schaalvoordelen maximaal kunnen worden benut en de dienstverlening naar de klanten verder vergroot en geoptimaliseerd zal worden.

Een plezierig en professioneel verloop

Mark Maaskant, directeur van Heeren Groep en Quinten van Dobben, directeur van Transportcentrale kunnen samen terugkijken op een plezierig en professioneel verloop van de transactie.

Alfa Consultants adviseerde de koper.

Alfa Consultants
  • Van Siburgstraat 2-4

    3863HW Nijkerk