BANVO

Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers

BANVO

BANVO is een afkorting voor Belastingadvies- en Administratiekantoren Netwerk Voor Ondernemers. BANVO is ontstaan vanuit de ambitie een sterk landelijk merk te bouwen voor kantoren in de financiële dienstverlening.

BANVO is trots op de sector en haar ondernemers. Continuïteit creëren voor sterke regionale belastingadvies- en administratiekantoren en geeft hen het podium wat ze verdienen.

BANVO biedt deze kantoren financiële slagkracht en continuïteit: om zich toekomstbestendig te maken, te groeien en op te schalen. Gezamenlijk koers bepalen. Van autonome groei tot het realiseren van opvolging en het vinden van de geschikte opvolger. Zo kunnen kantooreigenaren zorgeloos door met ondernemen.

Je sluit je aan bij een groot nationaal en internationaal netwerk waardoor je regionaal sterker wordt. We committeren ons samen aan het resultaat door pragmatisch te ondernemen met behoudt van je eigen zeggenschap en identiteit van het kantoor. Gezamenlijk bepalen we de koers en realiseren we jouw opvolging en waarborgen de toekomst van jouw kantoor en jouw toekomstige opvolger. Voor continuïteit en zekerheid.

Expert columns

Contactpersoon