BHB Dullemond overnames en advies

Begeleiding bij (ver)koop en de waardering van kantoren binnen de dienstverlenende sector

Over ons

BHB Dullemond overnames en advies is sinds 2000 actief in de begeleiding bij (ver)koop en de waardering van kantoren binnen de dienstverlenende sector, waaronder financiële dienstverleners, makelaardij en projectontwikkelaars. Met onze uitgebreide branchekennis en netwerk zijn wij u graag van dienst middels onderstaande diensten.

Begeleiding bij verkoop
Het verkopen van uw bedrijf is voor u als ondernemer vaak een van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Bedrijfsovernames
Het kopen van een (deel van een) onderneming is een ingewikkeld proces, waar grote persoonlijke en financiële belangen een rol bij spelen.

Bedrijfswaardering
Een waardering van uw bedrijf kan in veel gevallen nodig zijn. Voor een juiste taxatie is inzicht in de markt belangrijk.

Een toegewijde partner met een persoonlijke aanpak
BHB Dullemond is een gespecialiseerd overnameadviesbureau gericht op adviesbedrijven en ondernemers in de verzekeringsmarkt, de vastgoedmarkt en de arbodienstenmarkt. Onze klantengroep bestaat uit assurantieadvies- en volmachtondernemingen, serviceproviders, hypotheekadvieskantoren, pensioenconsultancykantoren en (onderlinge) verzekeraars.

De klanten in de vastgoedmarkt zijn makelaarskantoren o.g., bedrijfsmakelaardij, commercieel vastgoed adviesbureaus, taxatiebureaus en verhuurbemiddelaars. Verder maken ook arbodiensten deel uit van onze klantenkring.

Deskundig team op gebied van bedrijfswaarderingen en bedrijfsoverdracht
Ons team is deskundig op het gebied van bedrijfswaarderingen (business valuation) en fusies & overnames (mergers & acquisitions). De verzekeringsmarkt is aan grote veranderingen onderhevig. Hierdoor is een consolidatieslag in gang gezet. Transacties worden groter en complexer. Partijen van buiten de verzekeringsmarkt en uit het buitenland doen hun intrede. Deze veranderingen hebben ook grote impact op de techniek van het waarderen van uw bedrijf.

 

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
1998
Aantal adviseurs:
5
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Waardebepaling, Advies, Fusies, Due Diligence

Algemene gegevens

BHB Dullemond overnames en advies
E-mail ons

Referenties

Johanknegt Adviesgroep
Verkoop
20-02-2019
Zakelijke dienstverlening
Diks Verzekeringen
Due diligence
16-10-2018
Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016