Blenheim

Schaakt op het snijvlak van wat commercieel haalbaar en juridisch verantwoord is

Blenheim advocaten is een internationaal georiënteerd full-service kantoor. 24/7 Bereikbaar 365 dagen per jaar. Wij zijn er om de deal te maken, niet om 'm te kraken.

Wie zijn bedrijf verkoopt, wil dat je begrijpt wat ervoor nodig is om zover te komen. Wie een bedrijf koopt, wil dat je begrijpt waar die aankoop toe moet leiden. In beide gevallen wil iemand een advocaat die de zaak kritisch in zijn voordeel bekijkt, verstandig onderhandelt en een deal sluit waar iedereen ja tegen zegt. Het M&A-team van Blenheim Advocaten kan het allemaal. Maar doet meer. 

Vooropgesteld, wij zeggen het zoals het is. Omdat we pragmatisch zijn. We willen een oplossing bieden waarvan iedereen het waarom begrijpt. We willen een transactie laten plaatsvinden waarin alle grenzen zijn verkend in de balans tussen wat commercieel haalbaar en juridisch verantwoord is. Verwacht van ons daarom inleving, toewijding, openheid en snelheid. Naast expertise, vindingrijkheid en verantwoordelijkheid.

We regelen de deal niet voor een koper of verkoper. We doen dat samen met ‘m. In een team waarin iedereen elkaar kent. Waarin ruimte is voor discussie. Waarin iedereen dezelfde taal spreekt, hetzelfde doel nastreeft, de strategie onderschrijft en op elkaar vertrouwt.

Kantoor adres:

  • Blenheim
  • Westerdoksdijk 40
  • 1013 AE Amsterdam