Blonk Legal

Kwaliteit, betrokkenheid en toegankelijkheid


Over ons

Blonk Legal is een boutique advocatenkantoor dat zich met een aantal specialismen richt op de zakelijke markt. Het bedrijf treedt op voor ondernemingen, bestuurders, aandeelhouders, financiers, brancheverenigingen, ondernemingsraden en – voor het arbeidsrecht – ook voor werknemers. De cliënten komen uit binnen- en buitenland. Blonk Legal bedient ook verwijzers, zoals accountants, corporate finance adviseurs en buitenlandse advocatenkantoren.


Het bedrijf is in 2017 opgericht en gevestigd in Laren. Het bedrijf kan samen bogen op bijna veertig jaar werkervaring in de gespecialiseerde advocatuur en hebben de initiële opleiding en vele jaren werkervaring genoten bij gerenommeerde grote advocatenkantoren.

Blonk Legal is onder meer gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, financieringen en insolventierecht, en begeleidt overnames en herstructureringen in de mkb-markt.

Wij hebben ook arbeids- en huurrechtelijke expertise in huis. Wij werken samen met fiscalisten, corporate finance adviseurs, accountants en andere adviseurs. Daarvoor kan worden geput uit een breed en betrouwbaar netwerk. Ook voor juridische expertise, voor zover Blonk Legal die niet zelf in huis heeft, wordt samengewerkt met passende externe specialisten.

Zo werken wij samen met externe juristen op de rechtsgebieden IE (waaronder octrooirecht), mededingingsrecht, IT en privacy, die wij in het kader van de uitvoering van opdrachten zelf en in overleg met de cliënt inschakelen. Wij kunnen - desgewenst - zorgdragen voor het samenstellen van een passend team van adviseurs en fungeren als aanspreekpunt en lead counsel.

Blonk Legal begeleidt kopers, verkopers en financiers. U kunt bij ons gratis langskomen voor een kennismakingsgesprek en wij kunnen u daarna kosteloos een op maat gemaakt voorstel doen ter zake de kosten en inhoud van onze diensten. Daarvoor kunt u een afspraak maken met Sandra Frommelt.    

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2017

Aantal adviseurs:

2

Dienstverlening:

Juridisch advies, Ondernemingsrecht, Financieringen en Insolventie

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Blonk Legal

location-icon Stationsweg 2
1251 KC Laren
company-image

Aangesloten bij Brookz sinds 08 oktober 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Stationsweg 2

1251 KC Laren