Bricks & More Finance Solutions

Adviseert en begeleidt ondernemers en vastgoedbeleggers bij strategische financiƫle vraagstukken

Over ons

Bricks & More verzorgt financieringen voor MKB-ondernemers. De markt voor financieringen is sterk veranderd, met veel nieuwe partijen. Het is daardoor voor de vragende partij steeds lastiger om een volledig beeld te krijgen van het aanbod en het vinden van de best passende partij.

Onze specialisaties zijn:

  • Vastgoedfinancieringen voor professionele beleggers;
  • Bedrijfsfinancieringen, zoals werkkapitaal, leasing en factoring, spronginvesteringen, overnamefinancieringen;
  • Vastgoedbeleggingen in privé (box 3);
  • DGA-advisering, financiële coaching over inkomen en vermogen, privé-vastgoed en de eigen woning.

Op basis van een gedegen voorbereiding en een grondige inhoudelijke kennis werken wij uw financieringsplan op maat uit. Het is ons doel om u op financieel gebied te faciliteren in uw (groei)doelstelling. Daarbij zijn wij vasthoudend en denken in oplossingen. Door onze jarenlange ervaring als onafhankelijk adviseur hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd en hebben we toegang tot de vele mogelijkheden van financiering die er zijn. 


Een snelle deal is niet ons doel, investeren in een langjarige relatie gebaseerd op vertrouwen is dat wel. Daarmee helpen wij u bij de invulling van de continuïteit en professionaliteit uw financieel-strategische doelstellingen. In plaats van de voortdurend wisselende contactpersonen bij de bank kunt van ons gedegen advies verwachten, omdat wij uw bedrijf door en door kennen. 

Contact met de adviseur

Bricks & More Finance Solutions is sinds 2016 gespecialiseerd in financieringen en gevestigd in Apeldoorn. Neem contact op via Brookz
Bricks & More Finance Solutions
Linie 510
7325 PT Apeldoorn
Opgericht:
2016
Aantal adviseurs:
3
Dienstverlening:
Financieringsadvies
Aangesloten bij Brookz sinds:
12 mei 2020
Social media
linkedin

Adressen:

Bezoek- en postadres

Linie 510

7325 PT Apeldoorn