BusinessPartners

No cure no pay

Over ons

BusinessPartners is een team van ervaren bedrijfsmakelaars die door heel Nederland zijn gevestigd. Naast het uitvoeren van een markt gerelateerde bedrijfswaardering bemiddelt BusinessPartners bij de verkoop van uw onderneming of uw patent op No Cure No Pay-basis.

Ervaren en betrouwbaar
BusinessPartners (sinds 2000) is een gekende corporate finance organisatie bestaande uit ervaren intermediairs die door geheel Nederland opereren op de MKB-bedrijvenmarkt als adviseur bij bedrijfsovernames. Dus altijd een ervaren en betrouwbare bedrijfsmakelaar als uw 'BusinessPartner' bij u in de regio.

Verschil maken
BusinessPartners maakt het verschil als u uw bedrijf succesvol wilt verkopen of een onderneming wil overnemen. Wij loodsen u door het proces van de verkoop van uw bedrijf, van bedrijfswaardering tot de bedrijfsoverdracht bij de notaris. Het vinden van een koper voor uw patent en de vermarkting  is een vak op zich.

Vertrouwelijkheid
De voorgenomen bedrijfsovername of het onderbrengen van uw octrooi wordt in de grootst mogelijke vertrouwelijkheid uitgevoerd. De bedrijvenbank van BusinessPartners bevat een krachtige (dagelijks groeiende) database met kopers en verkopers, intermediairs, corporate finance, investeerders en participanten. Naast het uitvoeren van een markt gerelateerde bedrijfswaardering bemiddelt BusinessPartners bij de verkoop van uw onderneming of van uw patent op No Cure No Pay-basis.

BusinessPartners heeft tientallen referenties van tevreden ondernemers.

+ Lees meer

Algemene gegevens

BusinessPartners
E-mail ons

Aangesloten bij Brookz sinds February 4, 2009

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
46
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
103
bedrijven te koop aangeboden