CFZ Corporate Finance

Specialist in waarderingen, bedrijfsoverdracht en financieringsvraagstukken


Over ons

CFZ corporate finance is een complete organisatie, die zich richt op begeleiding van ondernemers op een zeer breed gebied. Deskundigheid en kennis zijn onze sleutelwoorden, waarbij wij vele tevreden opdrachtgevers kennen.

Langdurige ervaring
CFZ corporate finance ondersteunt en begeleidt ondernemers, ondernemingen, intermediairs en overheidsinstanties op het gebied van (organisatie- en businessplanning)advies, bedrijfsoverdrachten en fusiebegeleiding, bedrijfswaarderingsvraagstukken, financieringen en corporate recovery. Op basis van onze langdurige ervaring, verschillende disciplines en deskundigheid van onze partners, voeren wij opdrachten systematisch en objectief uit.

Maatwerk
De deskundigheid volgt uit de verschillende (voormalige)werkgebieden, waaronder fiscale-, bedrijfseconomische- en bancaire wereld. Een advies, bedrijfsoverdracht, herstructurering of waardering is immers nooit standaard en verdient bijzondere aandacht.

Specifieke deskundigheid in Hospitality branche
CFZ corporate finance is werkzaam in vele branches, maar heeft een aparte afdeling Horeca Advies Zuid die zich specifiek richt op de hospitalitymarkt en in het zuiden van Nederland inmiddels marktleider is in het waarderen en de begeleiding van bedrijfsoverdrachten in deze branche. Deze werkzaamheden vinden in het hele land plaats middels haar uitgebreide HorecaMonitor.nl.

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2004

Aantal adviseurs:

4

Dienstverlening:

Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Recovery, Bedrijfsoptimalisatie begeleiding

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

CFZ Corporate Finance

location-icon Weert 13
6222 PG Maastricht

Aangesloten bij Brookz sinds 16 juli 2012

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz

4

bedrijven te koop aangeboden

Profielen in het verleden op Brookz

19

bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Weert 13

6222 PG Maastricht