CIC Corporate Integration Consultants - L&M Software

Beschrijving

Overname L&M Software door Noordhoff Uitgevers
Noordhoff Health (onderdeel van Noordhoff Uitgevers) heeft opleidingsmanagement en e-learning bedrijf L&M software uit Maassluis overgenomen. Om de sterke organische groei van Noordhoff Health goed te ondersteunen en verder te kunnen versnellen neemt zij softwareontwikkelaar L&M Software bv en daarmee het leerplatform LearnLinq over. Hierdoor zal Noordhoff Health nog beter in staat zijn om haar klanten te bedienen met flexibele en innovatieve digitale proposities.

L&M is al sinds de jaren ’90 actief in de markt voor opleidingsmanagementsystemen en heeft recentelijk LearnLinq geïntroduceerd als nieuw LMS (Learning Management System). Met deze acquisitie werkt Noordhoff Health verder toe naar een modulair opgebouwd, state-of-the-art Learning Experience Platform, waarin content, techniek en systeemintegratie gezamenlijk kunnen worden aangeboden.

Robert Gorter, General Manager van Noordhoff Health, voegt toe: ‘De overname van L&M past perfect in onze strategie om de allerbeste full-service oplossing voor leren en kwaliteit in (zorg)organisaties te kunnen leveren, nu en in de toekomst.

Rol CIC
CIC heeft de eigenaren van L&M Software op strategisch niveau geadviseerd in de groei en transformatie van een on-premise softwarebedrijf naar een volledig Cloud compliant onderneming.

CIC begeleidde daarnaast de eigenaren en grootaandeelhouders van L&M in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces.

 

CIC Corporate Integration Consultants
  • Koppenhoek 38

    5521 GZ Eersel