CIC Corporate Integration Consultants - OPDION Services

Beschrijving

Overname OPDION Services door Novisource
ICT-detacheerder en adviesbureau Novisource uit Nieuwegein heeft bpm-specialist (business proces management) en applicatie-integrator Opdion Services uit Gorinchem overgenomen.

OPDION Services is een toonaangevende onderneming in het verbeteren en verrijken van bedrijfsprocessen opgericht in 2008. Het bedrijf focust zich op applicatie-integratie, software oriented architecture (SOA) en business intelligence (BI).

Eric van Oudenhoven, directeur OPDION Services: “In Novisource hebben we een sterke partner gevonden die de realisatie van onze ambities gaat versnellen. Novisource biedt voor ons nieuwe toegangen tot de markt. En verder vinden we het belangrijk dat onze professionals zich binnen Novisource verder kunnen ontwikkelen.”

Rol CIC
CIC begeleidde de eigenaren en grootaandeelhouders van OPDION Services in het gehele fusie & overname traject tot en met de succesvolle afronding van het verkoopproces.

Namens de aandeelhouders van 44 Holding BV: “Het M&A team van CIC heeft bij ons uitstekend werk en advies geleverd. Met name de pro-actieve communicatie, het informeren & begeleiden van de stappen in het fusie & overname proces én het uiteindelijk succesvol afronden van de ‘Closure’, heeft bij ons een zeer goede indruk achtergelaten.”

CIC Corporate Integration Consultants
  • Koppenhoek 38

    5521 GZ Eersel