De Advocaten van Van Riet

Bereikbare specialisten voor als het erop aankomt


Over ons

Met focus op mid-market transacties in nationaal en internationaal verband adviseren De Advocaten van Van Riet bij fusies en overnames, private equity transacties, venture capital investeringen, joint ventures en andere samenwerkingsverbanden.

Hoewel natuurlijk geen must, speelt bij veel van deze transacties vastgoed een rol. Ons kantoor is een niche speler op het snijvlak van ondernemingen en vastgoed. Onze advisering is concreet en begrijpelijk en mocht dat wenselijk zijn, dan versterken wij commerciële posities graag met juridische argumenten.

Behoedzaam en als het nodig is met stevige inzet, dragen onze advocaten bij aan de beslechting van aandeelhoudersgeschillen, geschillen binnen de onderneming, joint venture geschillen, geschillen rondom overnames en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders.

Wij hebben veel ervaring met enquêteprocedures met vaak een ontvlechting als resultaat. Door een gecombineerde juridische en commercieel strategische insteek, weten onze advocaten daarbij uitstekende resultaten te behalen.

 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Aantal adviseurs:

18

Opgericht:

1987

Dienstverlening:

Juridisch advies en Insolventie

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

De Advocaten van Van Riet

location-icon Euclideslaan 201
3584 BS Utrecht

Aangesloten bij Brookz sinds 28 november 2019

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

Euclideslaan 201

3584 BS Utrecht