Entropie Advies

“Duidelijkheid geeft energie”


Over ons

Ondernemingen kunnen in allerlei stadia verkeren. Elke onderneming heeft met ups en downs te maken. Neergang kan met vele oorzaken samenhangen. Uitkomst is echter altijd hetzelfde: te weinig omzet tegenover te hoge kosten. Meestal is het directe en bijzonder vervelende symptoom dat de cashflow een probleem wordt. Dat u uw leveranciers niet meer kunt betalen, of nog erger, uw personeel. Dat zijn de momenten dat u ’s nachts wakker begint te liggen.

Dan is er grote behoefte aan de inbreng van probleemoplossend vermogen. Iemand met ervaring, iemand die ‘alles al een keer heeft meegemaakt’. De weg omhoog, ‘uit de ellende’ kan net zo gevarieerd zijn als de soorten ‘ellende’ die er zijn. Tot en met een doorstart aan toe. Of zelfs een definitief faillissement van de huidige onderneming. Kern is dat ‘een einde nooit het einde hoeft te zijn’. Er is altijd een nieuw begin, er is altijd hoop.

Maar vaak hoeft het zo ver helemaal niet te komen. De eerste insteek is uiteraard bij dat faillissement uit de buurt te blijven. Er alles aan doen de continuïteit weer te herstellen.

Het kan zijn dat er voor de uitvoering van dat plan geld uit de markt moet worden opgehaald. Middels bank, investeerder of crowd-funding. Of dat bestaande financiering dient te worden geherfinancierd onder andere condities. Of dat een saneringsronde langs uw huidige crediteuren nodig is. Ook daarin wordt u uiteraard bijgestaan. 

+Lees meer -Lees minder

Aanvullende informatie

Opgericht:

2019

Aantal adviseurs:

12

Dienstverlening:

Corporate Recovery, (Her) financiering, Juridisch advies, Aan- en verkoopbegeleiding, Waardebepaling en Strategie & Executie

Sector specialisatie:

Banken & Verzekeringen, Automotive & Mobiliteit , Vastgoed & Bouw, Energie & Duurzaamheid, Recreatie & Leisure en MKB algemeen

Contact met de adviseur

Algemene gegevens

Entropie Advies

location-icon West-Peterstraat 12
6822AA Arnhem
company-image

Referenties

Casus 1

Corporate recovery

01-12-2019

Horeca, toerisme & recreatie

Casus 2

Verkoop

01-01-2020

Overig

Casus 3

Corporate recovery

01-01-2020

Bouw & installatietechniek

Aangesloten bij Brookz sinds 29 mei 2020

Contactpersonen

Bezoek- en postadres

West-Peterstraat 12

6822AA Arnhem