Florijnz Corporate Finance

Gespecialiseerd in fusie en overnamedienstverlening

Over ons

Florijnz richt zich op professionele fusie- en overnamedienstverlening in het bijzonder de sectoren (re)tail, e-commerce, groothandel, business services en ICT.

De diensten richten zich op bedrijfswaardering, fusie- en overnamebemiddeling en groeifinanciering. Florijnz is een snelgroeiend kantoor met 7 medewerkers. In 2015 werd oprichter Hans Minnaar genomineerd voor Fusie en overname adviseur 2015 (Brookz), tevens was Florijnz genomineerd voor  DCFA Award of the year 2015 met de complexe fusie van Syncasso.

Onze focus
Florijnz richt zich primair op ondernemers die met passie hun bedrijf opbouwen en deze waarde op enige moment willen realiseren. Om het proces succesvol te begeleiden heeft u een adviseur nodig die dit herkent en erkent en dit met integriteit en creativiteit tot een goed einde brengt. Een organisatie die ratio kan verbinden met emotie, die op financieel vlak alles voor elkaar krijgt en drive heeft om de juiste partijen met elkaar te verbinden. Een organisatie die de financiering van bijvoorbeeld een overname of buy-out bij banken en eventuele andere investeerders kan organiseren. Maar voornamelijk, een organisatie die uw passie voor ondernemen begrijpt en dit weet te vertalen bij alle betrokkenen.

Ons motto
Florijnz verZilvert passie. 100% onafhankelijk, deskundig en er gericht om met passie uw passie te verzilveren. Door de aanwezige sectorkennis en focus opereren wij aantoonbaar effectiever dan de concurrentie. In 2015 heeft Florijnz 10 trajecten gerealiseerd met onder meer de verkoop van Leapp, Van Loon Elektro, de fusie tussen Groenewegen Partners en Incassade (Syncasso), meerdere groeifinancieringen en expertwaarderingen (o.a. pre-pack waardering Patein Vivent)

+ Lees meer

Aanvullende informatie

Opgericht:
2012
Aantal adviseurs:
6
Dienstverlening:
Aankoopbegeleiding, Verkoopbegeleiding, Financiering, Waardebepaling, Herstructurering

Algemene gegevens

Florijnz Corporate Finance
E-mail ons
Bekijk onze video

Referenties

Wim Jaquet Sports
Verkoop
01-09-2017
Detailhandel
De Eerstelijns
Verkoop
01-12-2018
Gezondheidszorg & farmacie
Van Spaendonck Services
Verkoop
Zakelijke dienstverlening

Aangesloten bij Brookz sinds October 29, 2016

Ons actuele bedrijvenaanbod op Brookz
10
bedrijven te koop aangeboden
Profielen in het verleden op Brookz
3
bedrijven te koop aangeboden

Contactpersonen

Marieke Klaassen - van Beurden